over Kim

Jurist & coureur: enorm gedreven & gericht op resultaat!

Kim Troeijen is een dame met pit. Deze eigenschap komt haar als advocaat uitstekend van pas. Tijdens haar rechtenstudie kiest ze voor de richting ‘Internationaal en Europees recht’. Een uitgekiende studie om ondernemers met raad en daad bij te staan. Kim behartigt zaken uit de algemene civielrechtelijk praktijk, met de nadruk op het verbintenissenrecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht, huurrecht en insolventierecht.

 Kim Troeijen foto buiten rechtbank

Ondernemend

Komend uit een echte ondernemersfamilie, kruipt het bloed uiteraard waar het niet gaan kan! 2013 is dan ook het jaar waarin Kim haar kantoor start, om op geheel eigen wijze voor bedrijven te adviseren, bemiddelen, onderhandelen en procederen. Een laagdrempelige en persoonlijke benadering staan voor haar voorop. Voor haar klanten is zij bereikbaar, pro-actief , meedenkend en praktisch ingesteld. Als mede-ondernemer begrijpt zij als geen ander de behoefte en noodzaak voor ondernemers om zich op de dagelijkse gang van zaken en bedrijfsvoering te kunnen (blijven) focussen.

Ambitieus

Met welke zaak Kim ook te maken krijgt, ze gaat voor het hoogst haalbare. Haar motto is ‘Age, si quid agis’ oftewel ‘Als je iets doet, moet je het goed doen’. Dankzij deze instelling komen haar klanten verder. Ze geeft advies aan en procedeert – met succes – voor ondernemingen uit uiteenlopende branches. Noem het fanatiek, noem het ambitieus, Kim haalt het onderste uit de kan!

100%

Kims geestdrift komt ook bovendrijven als zij zich stort op de autosport. Ze bekleedt een bestuursfunctie bij de Stichting Benelux Racing League Light en komt sinds 2011 uit in een Ford Focus tijdens de races van de Supercar Challenge. Net als in haar werk haalt ze er – ook op het circuit – alles uit wat erin zit. “Dat zit nu eenmaal in me. Ik geef altijd 100%.” En niet onverdienstelijk, want in het seizoen 2012 kon zij een 3e plaats in het kampioenschap op haar conto bijschrijven!

curriculum vitae Kim Troeijen