Posts made in februari, 2013

Akkoord woningmarkt en bouwsector

Posted by on feb 27, 2013 in relevante wet- en regelgeving | 0 comments

Er is door het kabinet, samen met D66, ChristenUnie, SGP en de coalitiepartijen een akkoord bereikt over de woningmarkt en de bouwsector. De voorgenomen maatregelen zouden ervoor moeten zorgen dat de markt aantrekt in de sector die al tijden in zwaar weer verkeert. Klik hier om verder te lezen!

Read More

Betalingstermijnen wettelijk vastgelegd

Posted by on feb 21, 2013 in relevante wet- en regelgeving | 0 comments

Eindelijk is het dan zover, vanaf 16 maart a.s. worden de betalingstermijnen, zowel bij bedrijven onderling als tussen bedrijven en de overheid wettelijk vastgelegd. Uiteraard blijft de vrijheid contractueel andere afspraken te maken, maar als er niets afwijkends op papier is gezet geldt een betalingstermijn van 30 dagen. Klik hier voor meer informatie. Vragen? Neem gewoon even contact met mij op!

Read More

“Advocatuur nieuwe stijl”

Posted by on feb 19, 2013 in nieuws | 0 comments

De advocatuur is aan verandering toe; zoveel is wel duidelijk! Ook uit een artikel dat vandaag in de Telegraaf verscheen, blijkt dat de advocatuur ‘oude stijl’ zijn beste tijd wel gehad heeft. Klanten typeren de advocatuur eerder als onbetrouwbaar, duur, langdradig en formeel dan kundig. Het laag houden van je operationele kosten en het concurreren op prijs is zeker niet langer ‘not done’ binnen de advocatuur. Sterker nog, de markt vraagt er nu eenmaal naar. Op welke locatie je zit en hoe mooi je kantoorpand eruit ziet, werkt anno 2013 inmiddels eerder averechts voor...

Read More